Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Doi minori au ajuns pe mîna poliției

28 dec. 2020,, 11:52   Societate
5763 0

Doi minori cu vîrsta de 15 ani, originari din r. Strășeni, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt din automobil.

Cazul a avut loc pe data de 14 decembrie, pe str. Sitarului din or. Codru mun. Chișinău, unde prin acces liber persoane la acel moment necunoscute, au pătruns în interiorul automobilului, de unde din torpedo au sustras un portmoneu în care se aflau mijloace bănești.

Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unității de transport. La fața locului bărbatul a comunicat că nu a încuiat unitatea de transport și a uitat să ia portmoneul în care se afla suma de bani. Bărbatul a estimat suma prejudiciului la 12 790 lei.

Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți și escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceaștia și-au recunoscut vinovăția.


Minorii sînt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, conform legislației în vigoare aceștia riscă amendă în mărime de pînă la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?