Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1678

Doi membri ai grupării „Chitaeț”, dați pe mîna justiției

28 noi. 2019,, 12:51   Societate
2601 0

Cauza penală, în care doi membri ai unei grupări asociate organizației criminale „Chitaeț” sînt acuzați de trafic de droguri, a fost transmisă instanței de judecată, informează Noi.md.

Despre această a anunțat Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Suspecții sînt învinuiți de introducerea prin contrabandă a heroinei din Turcia, în cantitate de peste 1kg și punerea ei în circulație în R.Moldova.

Inculpații sînt soț și soție, originari din raionul Nisporeni. Femeia are vîrsta de 48 de ani, iar bărbatul - de 41 de ani.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor incriminate, aceștia riscă pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani pentru săvîrșirea traficului ilicit de droguri, iar pentru comiterea infracțiunii de contrabandă – de la 3 la 10 ani. Oamenii legii întreprind în continuare măsuri necesare, în vederea identificării și reținerii tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunilor investigate.

Amintim că în dosarul inițial intentat împotriva acestora sînt investigate un complex de infracțiuni, inclusiv cea de escrocherie, care implică înșelarea mai multor persoane și obținerea de la acestea a sumelor bănești, bijuterii din aur și diamante, ceea ce a cauzat un prejudiciu de peste 300.000 EUR (video). După finalizarea investigării celorlalte capete de învinuire, inclusiv cu referire la complicii acestora, procurorii PCCOCS vor expedia în judecată și această cauză penală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий