COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Doi indivizi au ajuns pe mîna poliției pentru furturi din locuințe

Doi indivizi au ajuns pe mîna poliției pentru furturi din locuințe

Un locuitor al raionului Ialoveni și un minor din Criuleni - membri ai unei grupări infracționale, sînt cercetați penal pentru o serie de furturi din locuințe.

Suma prejudiciului se ridică la peste 280 de mii de lei. În urma acțiunilor efectuate de polițiștii din Ciuleni și ofițerii Direcției Combaterea Crimei Grave a Inspectoratului Național de Investigații, sub conducerea Procuraturii raionului Criuleni, și s-a stabilit că, timp de o lună, suspecții ar fi săvîrșit o serie de furturi în mai multe sate din raionul Criuleni.

Suspecții acționau pe timp de zi, după un plan bine stabilit. Aceștia pătrundeau în case cînd proprietarii lipseau, forţînd geamurile sau ușile din termopan de unde sustrăgeau bani, articolele din aur şi tehnică.


Ca urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, bănuiții au fost localizați și reținuți.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților din Ialoveni și din municipiul Chișinău, unde aceștia locuiau în chirie, polițiștii au depistat și ridicat televizoare, articole din aur, telefoane mobile și covoare.

La demersul procurorilor, bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load