Preşedintele stiri: 3607

Doi copii au fost transmiși familiilor, după ce s-au rătăcit

20 mar. 16:30   Societate
1463 0

Doi copilași au fost transmiși familiilor, după ce au fost găsiți neînsoțiți, mergînd dezorientați pe stradă. Cazurile au fost înregistrate pe data de 18 martie, la Bălți și Comrat.

În primul caz, minora rătăcită a fost găsită în adiacentul autogării Bălți de o patrulă de carabinieri, în timpul executării serviciului de menținere a ordinii și siguranței publice.

Un alt caz s-a produs la Comrat. O fetiță de 4 ani a fost surprinsă de carabinieri pe o stradă din oraș.

În ambele cazuri, carabinierii s-au apropiat de copii pentru a afla de ce sînt singuri și dacă au nevoie de ajutor. Copiii au recunoscut că s-au rătăcit. Ca urmare a măsurilor întreprinse de către carabinieri, a fost stabilită identitatea părinților. La scurt timp, copiii au fost transmiși familiilor.

În context, Inspectoratul General de Carabinieri se adresează cetățenilor cu îndemnul de a nu rămîne indiferenți în cazul în care observă persoane aflate în dificultate:


„Nu lăsați copiii fără supraveghere, iar în cazul cînd observați persoane aflate în dificultate, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați numărul 112”.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий