COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Doi comercianți de droguri au fost reținuți la Anenii Noi

23 aug. 17:18   Societate
1515 1

Doi bărbați de 38 și, respectiv 41 de ani, originari din orașul Anenii Noi, sînt documentați de ofițerii de investigații pentru trafic de droguri și deținerea ilegală de arme.

Aceștia ar face parte dintr-un grup infracțional, implicat în realizarea drogurilor de tip marijuana și metamfetamină în cantităţi deosebit de mari, pe teritoriul municipiului Chișinău și al orașului Anenii Noi, transmite Noi.md cu referire la tv6.md

Acțiunile acestora au fost documentate pe parcursul a patru luni, de ofiţerii Direcţiei investigaţii „Centru” ai Inspectoratului Național de Investigații, cei ai Direcției Generale Urmărire Penală, sub conducerea procurorilor PCCOCS.

Astfel, ca urmare a mai multor percheziții corporale, mobile și imobiliare, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 50 grame de droguri de tip marijuana, 35 grame de metamfetamină, cîntare electronice, mijloace băneşti, precum și două arme deținute ilegal.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza art. 217′ alin. 4 Cod penal, persoanele vinovate riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.


Menționăm că, persoana reținută mai este cercetată penal și pentru alte infracțiuni cum ar fi: distrugerea sau deteriorarea intenţionată a bunurilor și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X