COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon: Voi acorda și pe viitor sprijinul necesar teatrului „A. P. Cehov”

Dodon: Voi acorda și pe viitor sprijinul necesar teatrului „A. P. Cehov”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a apreciat înalt succesele teatrului Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” și a dat asigurări că va continua să-i acorde sprijinul necesar.

Despre aceasta șeful statului a scris pe pagina sa de socializare, menționînd că la solicitarea conducerii și a colectivului artistic al Teatrului Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov” și împreună cu ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, a vizitat astăzi acest teatru, unul dintre cele mai apreciate din Moldova.

Părțile au discutat mai multe chestiuni legate de activitatea instituției culturale respective. Președintele Moldovei a apreciat înalt succesele înregistrate de Teatrul „A.P. Cehov” care, datorită îmbinării reușite a repertoriului clasic cu cel contemporan, a reușit să-și crească semnificativ numărul de spectatori, încetînd să fie o instituție neprofitabilă. Mai mult decît atît, în anul 2019, din biletele vîndute, teatrul a obținut un profit de peste un milion de lei.


Totodată, am examinat anumite chestiuni organizatorice legate de alegerea conducătorului artistic și prelungirea contractului de muncă cu directorul Teatrului, Constantin Haret.

”Ținînd cont de doleanțele majorității absolute a angajaților, am propus o decizie optimă pentru rezolvarea situației și i-am asigurat pe toți de faptul că și pe viitor voi acorda sprijinul necesar Teatrului „A. P. Cehov”, a subliniat șeful statului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load