COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon și Greceanîi felicită angajații din sfera protecției sociale

Dodon și Greceanîi felicită angajații din sfera protecției sociale

Cu ocazia Zilei profesionale a angajaților din sfera protecției sociale, președintele țării, Igor Dodon, și speakerul Parlamentului, Zinaida Greceanîi, au adresat mesaje de felicitare tuturor celor implicați în această profesie.

„Stimați angajați în sfera protecției sociale,

Vă felicit cu ocazia sărbătorii Dumneavoastră profesionale și Vă exprim înaltul respect pentru altruismul și dăruirea de sine manifestate în munca de zi cu zi, întru binele și folosul oamenilor.

Cu certitudine, grija pentru persoanele defavorizate a fost întotdeauna și pretutindeni unul din factorii constanți ai dezvoltării civilizației umane.

Personal, cred cu tărie că în sistemul protecției sociale se pot afirma doar persoane cu suflet mare, un suflet din care să poată împărți tuturor celor lipsiți de grijă și de afecțiune. Pentru bunătatea inimii, pentru blîndețea vocii, pentru capacitatea de a asculta, a compătimi și a ajuta, Vă exprim gratitudine și înaltă apreciere.

Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, Vă doresc sănătate, pace și bunăstare. Fie activitatea Dumneavoastră motiv de bucurie și mulțumire, în numele binelui personal și întru prosperarea statului Republica Moldova”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

„Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației,

Vă adresez sincere felicitări cu ocazia zilei Dumneavoastră profesionale, sărbătoare pe care o meritați pe bună dreptate.

Munca Dumneavoastră implică compasiune și multă răbdare. Aduceți speranță oamenilor în momentele dificile din viața lor. De aceea în breasla Dumneavoastră nu pot fi persoane întîmplătoare. Aici este loc doar pentru profesioniști care să-și asume sarcini complicate și să le realizeze din mers, suportînd riscuri, multe emoții și multă muncă grea.

Vă mulțumim că reprezentați cu demnitate autoritățile statului în raport cu cetățenii. Oamenii așteaptă inițiative clare și durabile: începînd cu cei mai mici și cei mai neajutorați cetățeni, care merită un viitor mai sigur, și pînă la seniori, care sînt vrednici de o viață mai bună. Vom continua să întreprindem măsuri menite să sporească gradul de protecție socială a populației.

Omul trebuie să fie preocuparea centrală a politicii statului și elementul cheie al viitorului societății. Anume de aceea, în domeniul protecției sociale a populației, avem nevoie de oameni cu rațiune și cu inimă mare, de oameni care știu bine bucuriile și durerile din fiecare casă, într-un cuvînt – avem nevoie de Dumneavoastră! Împreună, putem găsi soluții pe care le așteaptă cetățenii.

Astăzi și în fiecare zi, Vă doresc Dumneavoastră și familiilor Dumneavoastră multă sănătate, bunăstare, respect binemeritat și izbîndă. Succesul Dumneavoastră înseamnă succesul nostru comun!”, este mesajul președintei Parlamentului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load