COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon și delegația Moldovei s-a alăturat unui flashmob mondial!

Dodon și delegația Moldovei s-a alăturat unui flashmob mondial!

Președintele Moldovei, Igor Dodon, împreună cu întreaga delegație a republicii, în drum spre casă din capitala Israelului, s-a alăturat flashmob-ului mondial #WeRemember, organizat pentru comemorarea victimelor Holocaustului, cu prilejul celor 75 de ani de la eliberarea lagărului de exterminare Auschwitz de către Armata Roșie, transmite Noi.md.

”În drum spre casă de la Tel Aviv, chiar pe bordul aeronavei, la rugămintea conducerii comunității evreiești din Moldova, delegația noastră a participat la un flashmob cu genericul #WeRemember, care este organizat în mai multe țări ale lumii în comemorarea victimelor Holocaustului, cu prilejul celor 75 de ani de la eliberarea lagărului de exterminare Auschwitz de către Armata Roșie.

Igor Dodon a amintit că la data de 26 noiembrie 2015, Parlamentul Republicii Moldova a decis să declare ziua de 27 ianuarie – Zi a comemorării victimelor Holocaustului.


Totodată, țara noastră susține, la nivel legislativ, eforturile comunității internaționale în combaterea terorismului, antisemitismului și a xenofobiei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load