TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon s-a întîlnit cu cei doi piloţi moldoveni, ţinuţi ostatici în Afganistan

Dodon s-a întîlnit cu cei doi piloţi moldoveni, ţinuţi ostatici în Afganistan

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu familiile piloților moldoveni Lionel Buruiană și Mihail Crihan, care timp de 3 ani şi jumătate au fost deținuți ostatici în Afganistan, comunică Noi.md.

În cadrul întîlnirii, piloții au comunicat că starea lor de sănătate s-a ameliorat și au mulțumit autorităților ruse și Președintelui Republicii Moldova pentru contribuția în eliberarea lor și posibilitatea de a fi împreună cu familiile.

"Le-am transmis piloților foile de odihnă pentru o perioadă de 14 zile, la Soci, oferite de domnul Igor Ciaika, co-președintele asociației ”Delovaia Rossia”. De asemenea, am felicitat-o pe Bianca Buruiană, care astăzi împlinește 4 anișori și care practic a crescut fără tată. I-am urat copilărie fericită în sînul familiei", a declarat şeful statului.

Igor Dodon şi-a exprimat în mod repetat recunoștința față de conducerea Federației Ruse pentru ajutorul acordat în misiunea de eliberare a ostaticilor, pentru respectul și compasiunea față de concetățenii noștri.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load