COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon o va susține pe tînăra și talentata interpretă Emily Istrate

Dodon o va susține pe tînăra și talentata interpretă Emily Istrate

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Emily Istrate, tînăra interpretă de 15 ani din Moldova, care a cucerit ucrainenii și românii cu vocea sa în concursurile „Golos Deti”, „Next star”, și alte festivaluri internaționale, ocupînd locuri de frunte, transmite Noi.md.

La solicitarea familiei Istrate, șeful statului a decis să susțină această domnișoară talentată, în vederea participării la un proiect de promovare pe piața internațională a tinerilor talente din fostele țări CSI.

Este vorba despre o colaborare între Emily Istrate și renumita companie a cunoscutului producător și compozitor de cîntece ,,2220 Record LLC by Bryan Todd” din Los Angeles, care a lansat mari nume pe piața muzicală internațională. Colaborarea presupune înregistrarea unui album de debut, înscrierea propriilor single-uri, semnate de Bryan Todd, promovarea în Top Pop 40 Award, Radiouri, Radio BBC, TV etc.


Igor Dodon a menționat că promovarea tinerelor talente este o prioritate pentru instituția prezidențială. Șeful statului i-a urat domnișoarei Emily succes în realizarea acestor planuri ambițioase și în promovarea imaginii țării noastre peste hotare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load