COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon i-a cerut lui Macron să contribuie la reîntoarcerea copiilor unei familii de moldoveni

Dodon i-a cerut lui Macron să contribuie la reîntoarcerea copiilor unei familii de moldoveni

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a decis să se implice personal în procesul de soluționare a situației în care s-au pomenit concetățenii noștri stabiliți recent cu traiul în Franța, cărora le-au fost luați copiii și plasați în Centrul pentru copii, părinții avînd dreptul să-și viziteze copiii o dată la 10 zile.

Șeful statului moldovean a semnat o scrisoare oficială în adresa Președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, cu solicitarea de a contribui la reîntoarcerea copiilor în familie, transmite Noi.md.

Igor Dodon a scris pe pagina sa de socializare că a rămas profund surprins de cazul concetățenii noștri, de aceea a decis să se implice personal pentru a o rezolva și, în acest sens, a scris o scrisoare colegului său francez Emmanuel Macron.


Președintele Republicii Moldova a spus că peste cîteva săptămîni, conform agendei, va merge într-o vizită de lucru la Paris și va vizita personal această familie.

”În calitate de Președinte al țării sînt obligat să apăr interesele fiecărui cetățean al RM, indiferent unde se află acesta”, a menționat Igor Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load