TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon, gata să o grațieze pe femeia cu cinci copii care a ajuns după gratii pentru un credit

Președintele în exercițiu Igor Dodon spune că imediat după alegerile prezidențiale va semna un decret privind eliberarea înainte de termen a femeii cu 5 copii din Drochia, condamnată la închisoare.

"O mamă cu cinci copii a ajuns la închisoare pentru un credit, e absurd. Urmează ca CSJ să se expună. Au fost mai multe dosare pe numele femeii. Eu cred că sancțiunea de 7-8 ani de pușcărie este prea mult. Sînt gata, prin decizia președintelui, să semnez un decret pentru a elibera această doamnă din închisoare înainte de termen. Cinci copii au nevoie de mamă, trebuie să-i mai dăm o șansă și sînt gata imediat după alegerile din 1 noiembrie să semnez un decret", a declarat astăzi Dodon.

Menționăm că o femeie din Drochia, mamă a cinci copii, unul dintre care are mai puțin de jumătate de an, a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru că nu a putut achita un credit.

Acum cinci ani, ea și-a luat o mașină de cinci mii de euro, că să presteze servicii de taxi și să-și hrănească micuții pe care îi crește singură, dar nu a fost în stare să mai achite.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load