COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon: Este o mîndrie să mă adresez celor care au purtat însemnele militare sovietice

Dodon: Este o mîndrie să mă adresez celor care au purtat însemnele militare sovietice

"Devenită simbol al eroilor și al bărbăției, ziua de 23 februarie este întipărită în conștiința noastră drept zi a cinstirii militarilor care, aflați în slujba țării, au purtat cu demnitate uniforma Armatei Sovietice", a scris astăzi președintele Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Demnitarul a adresat un mesaj de felicitare tuturor bărbaților și, în mod special, celor care au purtat însemnele militare sovietice, dorindu-le bunăstare.

"Noi, oamenii timpurilor prezente, cunoaștem că, pentru fiecare soldat al acelei Armate, jurămîntul militar reprezenta onoarea de a servi poporului. Viața a demonstrat că majoritatea dintre ei au rămas credincioși acestui jurămînt.


Este o mîndrie pentru mine ca, în calitate de Președinte al Republicii Moldova, să mă adresez tuturor bărbaților, mai cu seamă, celor care au purtat însemnele militare sovietice, cu urări de sănătate și de bunăstare.

Țin să mulțumesc veteranilor pentru că, în momente de grea cumpănă, au răspuns chemării Patriei, sacrificînd cei mai frumoși ani pentru triumful păcii.

Astăzi, este de datoria noastră să propagăm valorile pentru care ei au slujit și au luptat. Iar aceasta va constitui recunoștința cea mai sinceră nu numai în fața veteranilor, dar și pentru memoria celor rămași pe cîmpurile de luptă.

Să aveți parte doar de bine!", se arată în mesajul semnat de șeful statului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load