COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon, despre nunta fiului lui Chicu: Premierul nu trebuia să ascundă acest lucru

Dodon, despre nunta fiului lui Chicu: Premierul nu trebuia să ascundă acest lucru

Și președintele Igor Dodon consideră că evenimentul organizat de familia premierului Ion Chicu cu ocazia căsătoriei fiului nu a fost nuntă, ci un eveniment de familie.

Eu îl înțeleg foarte bine ca tată. E un eveniment familial. Eu cred că trebuia de spus deschis. Nu a fost nuntă, că la noi știți cum are loc nunta… cu hostropăț. Nu a fost nuntă, că eu tot m-am documentat, cu pînă la 50 de persoane din cîte știu eu”, a preciazat Dodon.

Totodată, șeful statului este de părere că premierul Chicu nu trebuia să ascundă acest lucru, ci să spună deschis despre eveniment.


Era mult mai simplu de spus sincer: s-au căsătorit, ne ducem să servim o cupă de șampanie. Deschis, să transmită în direct ceremonia și aveau să fie scoase… dar așa, multe interpretări, multe discuții.. urîte discuții”, a menționat președintele.

Dodon consideră o greșeală interzicerea nunților și cumătriilor pe timp de pandemie. Aceasta deși în luna aprilie curent el însuși a anunțat despre faptul că restricțiile în ceea ce privește nunțile trebuie menținute încă cîteva luni după anularea stării de urgență.

Este o greșeală să interzici tinerilor să-și facă nuntă. Eu asta am spus-o încă trei luni în urmă. S-au supărat pe mine și medicii, ANSP-ul, și ministra (n.r. Sănătății), și premierul. Eu consider că e o greșeală pentru că viața merge înainte”, a declarat Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load