COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon, despre cazul tragic de la Hîncești: Nu putem da vina pe nimeni

Dodon, despre cazul tragic de la Hîncești: Nu putem da vina pe nimeni

Ceea ce s-a întîmplat la Hîncești este o tragedie pentru noi toți, nu doar pentru această familie, a declarat președintele Igor Dodon cu referire la cazul băiețelului de șase ani găsit ieri mort în toaleta din curtea casei.

Șeful statului a îndemnat mass-media, politicienii și liderii de opinie să nu facă politică din această tragedie, și nici să nu caute vinovați.

„Ce s-a întîmplat este o tragedie, nu putem da vina pe nimeni. Unii spun că dacă erau grădinițele deschise, am văzut titluri de șriri că premierul e vinovat. Faceți din tragedia oamenilor politică! Haideți să nu ne ocupăm cu PR-ul politic, cu nevoile oamenilor, dacă putem să-i ajutăm, haideți să-i ajutăm. Și eu sînt gata să-i ajut”, a spus Dodon în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".


În ceea ce privește acuzațiile unor părinți precum că dacă grădinițile ar fi fost deschise, asemenea cazuri nefericite nu aveau loc, Igor Dodon a explicat că pericolele de infectare sînt încă mari și copiii trebuie protejați.

„Noi, părinții trebuie să fim mai atenți în această perioadă. Dar dacă deschideam grădinițele și aveam sute de cazuri de infectări prin grădinițe? Cum să-i supunem acestui risc pe copii noștri? Și feciorul meu Nicușor mă întreabă și acum cînd se termină coronavirusul, vrea la grădiniță, dar asta este”, a adăugat Dodon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load