COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 404 766   INFECTAȚI 256 187(+45)   TRATAȚI 249 250     DECESE 6175(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1203
Preşedintele stiri: 2783

Dodon comentează acuzațiile apărute după eliberarea lui Rizea

7 mai. 13:59   Societate
1806 1

Liderul PSRM, Igor Dodon, infirmă acuzațiile lansate la adresa sa, după ce fostul parlamentar Cristian Rizea a fost eliberat din penitenciarul 13.

Acesta afirmă că „mesajul mediatic a fost lansat cu scopul de a distrage atenția de la cazul Ceaus”.

„Ați văzut aberațiile care le lansează în presă cei de dreapta. Foarte straniu se întîmplă cu acest Rizea, noi nu ne-am cunoscut și nu l-am văzut niciodată în față, a primit cetățenia fără acceptul președintelui țării în 2017 prin încălcarea legislației. Apoi în 2019 românii au cerut extrădarea, cine era ministrul al Justiției, nu a făcut nimic ca să-l extrădeze. În 2020 eu i-am retras cetățenia și am început procedura de extrădare și văd că ei fac diferite declarații. Cei care vin lansarea acestor minciuni cu diferite aberații, eu am cîteva zeci de dosare cîștigate împotriva diferitor balaboli, să mai cîștigăm unu. Cred că cei care sînt condamnați în țara lor, indiferent Ucraina sau Romînia, trebuie să fie extrădați legal acasă. Au lansat acum acest mesaj mediatic cu scopul de a distrage atenția de la cazul Ceaus”, a declarat Dodon, în cadrul emisiunii sale.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?