COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Dodon cere elaborarea unui complex de măsuri pentru susținerea cetățenilor și businessului

1 apr. 14:45   Societate
1613 3

Președintele Partidului Socialiștilor din Moldova Igor Dodon a îndemnat Guvernul și Comisia pentru Situații Excepționale să elaboreze un complex de măsuri pentru susținerea cetățenilor și agenților economici, declarînd că PSRM nu susține propunerea unor politicieni privind suspendarea totală a activităților economice, informează Noi.md.

„Începând cu ziua de astăzi în Moldova este instituită stare de urgentă, respectiv, guvernul are posibilitatea să intervină cu acțiuni concrete, inclusiv pentru a lupta cu pandemia provocată de COVID-19.

Rog guvernul, Comisia pentru Situații Excepționale să vină cu un set de acțiuni de susținere a cetățenilor și agenților economici (stoparea controalelor din partea organelor de stat, suport pentru salariați, dar și pentru agenți economici ...).

Reiterez poziția PSRM: nu susținem propunerea unor politicieni de închidere totală a activităților economice”, a scris Igor Dodon pe canalul său Telegram.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽