TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon anunță cînd vom zbura de pe al doilea aeroport din Moldova

Dodon anunță cînd vom zbura de pe al doilea aeroport din Moldova

Guvernul planifică să investească bani în renovarea Aeroportului Mărculești, iar lucrările de reparație ar putea începe degrabă.

Președintele Igor Dodon afirmă că, în vara anului viitor, ar putea deja să fie lansate zboruri internaționale de pasageri pe acest aeroport.

„Sperăm că în lunile mai-iunie la Mărculești am putea deja să deschidem zboruri internaționale pentru pasageri și mărfuri. Va fi un aeroport de stat. Vom deschide acest aeroport fără investiții private”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, transmite Noi.md cu referire la Tv8.md.


Șeful statului a adăugat că mizează pe investiții private pentru dezvoltarea aeroportului din Bălți și deschiderea unui aeroport în sudul republicii.

„Acolo vom căuta investiții private. Lucrul acesta este foarte real”, a adăugat Igor Dodon.

Amintim că la ultima ședință a Consiliului Suprem de Securitate s-a vorbit despre deschiderea unor aeroporturi noi în sudul și nordul republicii. Igor Dodon a vorbit despre lansarea unor concursuri internaționale pentru atragerea unor investitori. Experții economici cred că se pregătește terenul pentru investiții din Federația Rusă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load