X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Documente falsificate și încărcătoare de arme de foc, ridicate la vamă

13 iun. 14:28   Societate
3573 0

În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au documentat trei cazuri de infracțiuni, implicînd doi cetățeni străini care aveau documente falsificate și un alt străin care transporta cinci încărcătoare pentru diferite tipuri de arme de foc.

Primul caz implică un cetățean al Republicii Ghana, în vîrstă de 29 de ani, care călătorea pe ruta „Istanbul - Chișinău". În timpul controlului la trecerea frontierei de stat, polițiștii au descoperit că viza electronică prezentată de acesta, pretins a fi eliberată de către autoritățile moldovenești, era falsificată prin intermediul unui site clonat. Ca urmare, cetățeanului i s-a refuzat intrarea în Republica Moldova.

Al doilea caz a implicat o pasageră de pe ruta „Antalya - Chișinău", identificată ca cetățeancă a Federației Ruse, în vîrstă de 41 de ani. Aceasta a încercat să intre în Republica Moldova, deținînd asupra sa un permis de conducere moldovenesc falsificat. Documentul, care aparținea unei persoane necunoscute, a fost descoperit în timpul controlului de nivelul II. Conform procedurilor, actul a fost ridicat și trimis pentru expertiză.

Al treilea caz vizează un cetățean ucrainean care călătorea pe ruta „Chișinău - Sabiha Gökçen". În timpul controlului de securitate, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajul său de mînă cinci încărcătoare pentru diferite tipuri de arme de foc. Bunuri interzise pentru transportare peste frontiera de stat.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?