TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Discuții despre epidemia de coronavirus. Dodon: Ținem situația sub control

Discuții despre epidemia de coronavirus. Dodon: Ținem situația sub control

În Republica Moldova nu sînt înregistrate cazuri de îmbolnăvire a cetățenilor cu coronavirus, iar autoritățile responsabile țin situația sub control.

Declarația a fost făcută astăzi de către șeful statului, Igor Dodon, după întrevederea tradițională cu prim-ministru și președintele Parlamentului, notează Noi.md cu referire la realitatea.md.


„Noi am avut discuții detaliate la acest subiect la sfîrșitul săptămîni trecute. Ieri am discutat cu conducerea Ministerului Sănătății și a instituțiilor responsabile și ținem situația sub control. Nu sînt cazuri înregistrate în Republica Moldova. Vom fi foarte prudenți în special ce ține de intrările în țară a persoanelor, pentru a nu admite apariția acestui virus”,a spus Dodon.

Amintim că, din cauza coronavirusului deja 80 de persoane au decedat în China, țară unde a apărut acest virus, iar alte 2.744 de persoane sînt infectate.

La sfîrșitul săptămînii trecute, în țara vecină, Ucraina au fost înregistrate 3 cazuri suspecte de îmbolnăvire cu coronavirus. În România o persoană, care venea din China, a fost imediat izolată de pe aeroport pentru a fi supusă testelor asupra acestui virus. De asemenea, mîine un ansamblu folcloric din Mioveni, România, format din 25 de persoane, aflat la Beijing-China, va sosi pe aeroportul din Otopeni, iar autoritățile române întreprind o serie de măsuri profilactice pentru prevenirea apariției acestui virus în țară.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load