COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Directorul unui liceu din capitală îndeamnă profesorii să doneze o parte din salariile sale

Directorul unui liceu din capitală îndeamnă profesorii să doneze o parte din salariile sale

Directorul liceului „Gheorghe Asachi” din capitală, Boris Volosatîi, îndeamnă cadrele didactice să doneze salariul încasat în trei zile pentru lupta împotriva COVID-19, scrie zugo.

Acesta a relatat despre inițiativă într-o postare pe Facebook.

„Stimați profesori,
În contextul situației excepționale și ținînd cont de momentele de dificultate în care s-a pomenit societatea noastră, vin cu un apel către dumneavoastră. Se duce un război invizibil și încă necunoscut, iar în prima linie s-au pomenit nu armata, ci medicii. Ținînd cont de faptul că un procent considerabil de medici sînt și părinții liceului nostru și fiind în Postul Mare, se propune să donăm fondului de susținere a medicilor, implicați în lupta cu COVID-19, o sumă egală cu trei zile salariale. Sunt ferm convins că acum e nevoie să-i susținem și să-i apărăm în primul rînd pe medicii noștri ca să ne asiguram și nouă un ajutor mai tîrziu. Fiecare angajat care dorește să ajute sistemul nostru medical scrie cererea de donație și o trimite pe poșta electronică a liceului.


P.S. Donația este absolut benevolă. Contabilul-șef va face calculele necesare. Juristul va aranja partea legală a donației”, a scris Volosatîi pe Facebook.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load