Puterea stiri: 7334
Criza energetică stiri: 1129

Directorul ASD a avut o întrevedere cu ambasadorul Italiei

12 sep. 11:46   Societate
1068 0

Directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan a avut o întrevedere cu E.S. ambasadorul Republicii Italia, Lorenzo Tomasson și reprezentantul unei companii specializate în producția de aditivi pentru îmbunătățirea pavajelor rutiere. Acest tip de aditivi sunt de înaltă tehnologie și reduc impactul negativ asupra mediului.

Astfel, în luna octombrie, ASD împreuna cu echipa companiei și UTM vor organiza un seminar pentru antreprenori, proiectanți, specialiști și experți în drumuri, în cadrul căruia vor fi prezentate toate produsele cu mixturi asfaltice.

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” împreună cu specialiștii companiei specializate în producția de aditivi, în etapa de proiectare a drumurilor va ajusta rețeta mixturii asfaltice utilizând noii aditivi, la mai multe laboratoare din țară.

„ASD este deschisă spre cooperare privind aplicarea noilor tehnologii ce țin de îmbunătățirea îmbrăcăminții rutiere din beton asfaltic, dar și dezvoltarea întregii infrastructuri rutiere”, a menționat Sergiu Bejan.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав