Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Din sezonul viitor se schimbă modalitatea de acordare a compensațiilor la căldură

14 feb. 10:28   Societate
19083 0

Se schimbă modalitatea de acordare a compensațiilor! Valoarea compensației nu se va mai regăsi în factură, ci va fi acordată beneficiarilor pe card sau la poștă!

Anunțul a fost făcut de ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, în timpul emisiunii „Rezoomat” de la RliveTV. Potrivit oficialului, atît timp cît tarifele se vor menține ridicate, statul va ajuta cetățenii la plata facturilor.

„Atît timp cît prețul la sursa de energie va rămîne ridicat, Guvernul va fi alături de cetățeni pentru a-i sprijini. Ceea ce se va schimba din sezonul viitor de încălzire este că toți cetățenii care se vor înregistra în sistemul de compensații, vor primi compensații monetare. Nu vor mai fi compensații în factură. Toți vor primi pe card, la poștă, aceste compensații. E vorba de toți cetățenii care se vor înscrie în sistemul de compensații și se vor califica. Acum avem 790 de mii de gospodării, majoritatea din ele primesc compensații. Deci, nu putem spune că primesc compensații doar cei vulnerabili, cu venituri extrem de mici”, a spus Alexei Buzu în timpul emisiunii „Rezoomat”.

1
4
0
4
59

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?