COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Din ce cauză ar fi izbucnit incendiul de la Moldexpo

Din ce cauză ar fi izbucnit incendiul de la Moldexpo

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a lansat versiunile de izbucnire a incendiului care a avut loc pe 26 mai într-o clădire de pe strada Ghioceilor nr.1.

În urma cercetării statice și dinamice la fața locului, specialiștii Laboratorului Experimental Antiincendiar au înaintat două ipoteze.

Prima versiune luată în calcul de angajații IGSU este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor cu focul deschis. A doua versiune înaintată este scurtcircuit electric.


Cauza finală de producere a arderii urmează să fie inclusă în Încheierea privind cercetarea incendiului, care va fi emisă de Laborator Experimental Antiincendiar în următoarele zece zile.

Potrivit IGSU, incendiul a afectat o suprafață de 600 metri pătrați a acoperișului, dar și bunuri din interiorul spațiului sub formă de mostre de mobilier.

Pompierii au evacuat în procesul de intervenție două butelii de gaz de tip propan-butan, reușind localizarea incendiului fără ca acesta să obțină răspîndire. Pentru lichidarea arderii la fața locului au fost implicate 12 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 60 de angajați.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load