Din cauza pasagerilor zborului întîrziat al companiei moldovenești la Istanbul, a fost chemată poliția

6 aug. 2022,, 10:11   Societate
4758 0

Pasagerii zborului cu numărul 5F 0326 al companiei aeriene FlyOne nu pot ajunge de la Istanbul la Chișinău mai mult de 10 ore. Despre acaesta a informat unul dintre pasageri.

El a spus că compania nu rezolvă problemele pasagerilor, nu li s-a furnizat încă nicio informație la aeroport.

„De mai bine de 10 ore, pasagerii zborului FlyOne numărul 5F 0326 nu au putut zbura acasă de la aeroportul din Istanbul la Chișinău. Reprezentanții companiei, ca întotdeauna, lipsesc pe aeroport. În schimb de cîteva ori a venit poliția turcă. Reprezentanții aeroportului din Istanbul nu dau informații, iar reprezentanții companii Fly One preferă să doarmă acasă decît să rezolve problemele pasagerilor”, a scris un pasager, nemulțumit de faptul că companiile aeriene ignoră cerințele legii.

Pasagerul a menționat că bagajele nu se returnează la aeroport, iar femeile și copiii sînt nevoiți să doarmă unde se nimerește.

"Nu funcționează nici liniile fierbinți cu muncă declarată 24/7. Oamenii nu știu nimic. Nici bagajele nu le putem primi. Femeile și copiii dorm acolo unde găsesc un locușor. Cît timp companiile noastre aeriene vor ignora cerințele legii privind prezența unui reprezentant în aeroport, oferirea informațiilor în cazul unei întîrzieri a zborului. Cu ce se ocupă Autoritatea Aeronautică Civilă?”, a adăugat pasagerul.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?