X 
Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Diacov a publicat o poză neașteptată cu Voronin (FOTO)

30 iul. 2020,, 13:24   Societate
4374 6

După ce liderul PCRM, Vladimir Voronin a spus că „mai mult că da” partidul pe care îl conduce va avea un candidat la prezidențiale din toamnă și nu exclude că acesta ar fi însuși el, Dumitru Diacov a venit cu o reacție la subiect.

„Drugului meu, Vladimir Voronin, i-au spus să candideze. Și el, oleacă sfiindu-se, a recunoscut acest lucru la Tv-8. Și Natalia Morari, care în 2009 a protestat împotriva lui Voronin, nespus de mult s-a bucurat!”, a scris Diacov pe pagina sa de Facebook fără a oferi detalii cine i-ar fi spus liderului PCRM să candideze.

Comentariul a fost însoțit de o poză în care apar cei doi pe o plajă.

Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) spune că ar putea candida la alegerile prezidențiale din toamnă, iar unul din principalele motive este ca Igor Dodon să nu cîștige al doilea mandat. Declarațiile au fost făcute de lVladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”.


Totodată, Vornonin a precizat că PCRM își va anunța decizia în momentul cînd se va ști sigur că scrutinul prezidențial nu va fi amînat din cauza pandemiei de COVID-19.

În perioada 4 aprilie 2001 – 11 septembrie 2009 Vladimir Voronin a deținut funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий