COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6881

Dezastru pe un drum din Sîngerei

27 sep. 07:12   Societate
737 0

Ghinion pentru mai mulți șoferi. Drumul care duce spre satul Coşcodeni, raionul Sîngerei, arată ca după război. Şi asta deoarece drumarii au frezat pe bucăţi stratul de asfalt pe o porţiune de şapte kilometri.

Lucrările de reparaţie au început în urmă cu o săptămînă, dar au fost abandonate din cauza ploilor, spun responsabilii, transmite Publika.md.

Deşi reprezentanţii Administraţiei de Stat a Drumurilor susţin că a fost îngrădit accesul în zonă, oamenii sfidează interdicţiile, deoarece trebuie să parcurgă o distanţă mai lungă pe drumul de ocolire.

Imaginile au fost surprinse de către un şofer, care le-a postat pe o reţea de socializare. Din video se vede cum asfaltul a fost frezat, astfel încît drumul arată ca o tablă de şah.

Potrivit şefului adjunct al Administraţiei de Stat a Drumurilor, Ion Drucec, porţiunea face parte din traseul Bălţi-Criva, care se află în reparaţii. Drucec susţine că asfaltul a fost pregătit pentru reabilitare, dar muncitorii nu au putut începe lucrările din cauza ploilor. Între timp, au fost instalate indicatoare rutiere care anunţă şoferii că trebuie să ocolească zona, dar aceştia nu se conformează.
0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽