COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Detaliul care i-a dat de gol pe doi polițiști reținuți pentru mită

Detaliul care i-a dat de gol pe doi polițiști reținuți pentru mită

Doi polițiști ai Inspectoratului Național de Patrulare din raionul Drochia sînt cercetați de către ofițerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA într-un dosar de corupere pasivă.

Aceștia, prin extorcare, ar fi cerut și primit, de la denunțător, suma de 150 de euro sub pretextul nedocumentării stării sale de ebrietate, în timpul conducerii mijlocului de transport.

În urma desfășurării perchezițiilor la biroul inspectorilor de patrulare, au fost depistate și ridicate două alcooltesturi cu rezultatele de 0,48 mg/l și respectiv, 0,78 mg/l fără a fi indicate datele de identificare a persoanelor, care au fost supuse testării alcoolscopice, precum și mijloace bănești nejustificate în sumă de 75 de euro.


Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu amendă în mărime de la 12 000 la 16 000 de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

De menţionat că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanţei de judecată.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load