Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Detalii în cazul crimei de la Holercani

2 mar. 2021,, 14:16   Societate
7849 0

Povestea celor doi a decurs cu mari probleme, povestesc prietenii, întrucît tînărul era extrem de gelos și uneori devenea extrem de violent în raport cu minora.

Bărbatul a plecat la muncă în străinătate, muncind mai mult timp în Belgia, iar recent, acesta a revnit acasă. La întoarcere însă fata l-a anunțat că nu-și mai dorește să continuie realația cu el și l-a anunțat că se despart, scrie unimedia.info.

Se pare că tînărul nu a acceptat decizia fetei și a comis o crimă îngrozitoare. Acesta a luat un pistol și și-a omorît fosta iubită, rănind-o și pe prietena acesteia. Tragedia s-a produs noaptea trecută, în localitatea Holercani din raionul Dubăsari. În urma unui conflict, un bărbat de 27 de ani a efectuat mai multe împușcături în direcția a două minore de 16 ani.

Ulterior, acesta și-a luat iubita și a dus-o la spital, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Medicii nu i-au putut salva viața minorei. Cea de-a doua fată, rănită de același individ, este internată, fiind rănită în zona picioarelor.

Astăzi polițiștii au reținut bănuitul. Acesta a fost stopat pe traseul Criuleni-Chișinău, avînd arma din care a comis crima asupra sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?