COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6916
Coronavirus stiri: 7687

Detalii despre alerta cu bombă de pe aeroportul din Chișinău

28 aug. 10:20   Societate
1880 0

Poliția de Frontieră a venit cu detalii privind alerta cu bombă semnalată la bordul aeronavei Chișinău-Istanbul. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Alerta cu bombă de pe Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă. Cu un anunț în acest sens a venit Poliția de Frontieră, care a comunicat că nu au fost depistate careva obiecte explozive.

Totodată, oamenii legii au menționat că au fost verificați toți pasagerii, bagajele, dar și aeronava Chișinău-Istanbul, care nu a decolat ieri la timp din cauza alertei de securitate.

Amintim că ieri Autoritatea Aeronautică Civilă a fost informată despre o alertă cu bombă la bordul aeronavei care urma să efectueze cursa Chișinău-Istanbul.

„Pînă la procedura de îmbarcare a pasagerilor, Aeroportul Internațional Chișinău a preluat un apel anonim care amenința integritatea pasagerilor acestei curse. Autoritățile aeroportuare au reacționat instantaneu, au oprit procesul de îmbarcare și au acționat conform procedurii stabilite pentru asemenea cazuri”, a precizat ieri Air Moldova.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽