COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Denunț la Procuratură: Plahotniuc a încercat să cumpere cel puțin șase deputați PSRM

Denunț la Procuratură: Plahotniuc a încercat să cumpere cel puțin șase deputați PSRM

Cel puțin șase deputați ai fracțiunii parlamentare a PSRM au denunțat la Procuratura Generală tentativele de cumpărare a lor de către gruparea Pro Moldova, controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Declarația aparține șefului fracțiunii socialiștilor din Parlament, Corneliu Furculiță, și a fost făcută la TV 8.

“Pînă în acest moment, sînt în total șase deputați care urmează să facă aceste declarații și în acest exercițiu rușinos de cumpărare a deputaților figurează component financiară. Lor le sînt promise sume mari de bani. Și dl Gațcan a fost contactat și îndemnat să părăsească fracțiunea PSRM sumei de 500 de mii de euro”, a declarat Corneliu Furculiță.


Șeful fracțiunii PSRM din Parlament s-a expus și despre modul în care sînt contactați deputații PSRM sau PDM, pentru a li se propune să părăsească fracțiunile din care fac parte.

“Colegii noștri, în special cei din Partidul Democrat erau abordați de către cei de la Pro Moldova și din Partidul Șor. Cînd unii colegi au făcut declarații, dumnealor au schimbat tactica. Astăzi colegii noștri sînt contactați într-un alt mod: se adresează o rudă, un cunoscut, un prieten, care spune că are ceva să îi comunice. După care se întîlnesc, discută, iar la un moment dat i se arată o foiță sau un carnețel, în care i se descrie o poveste minunată, în care el va fi asigurat pe viață, iar la sfîrșit se scrie suma. Dacă este de acord, discuția continuă, dacă nu – discuția se termină”, a mai spus Furculiță.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load