COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Demascarea elegantă privind aruncarea unor informații "compromițătoare" false (VIDEO)

23 oct. 2020,, 14:30   Societate
3379 3

Jurnal TV a fost demascat elegant în aruncarea unor informații "compromițătoare” false asupra președintelui țării, Igor Dodon, care a primit denumirea de "Dodon și maseuza", care este o poveste mincinoasă și inventată.

Internauții au arătat detaliat pe video în rețea cum pot fi schimbate cu ușurință numele și datele din corespondență, demonstrînd acest lucru în baza altor exemple.

"Ei ce, clovnilor de la Jurnal TV, iată așa Plahotniuc sau oh Alaiba filmează "maseoza", sau ea pe ei. Oricum, nu contează. Data viitoare cînd veți dori să faceți un fake de calitate, adresați-vă profesorilor.

"Secția moldovenească" de la Piața Veche activează 24/7", a scris unul dintre utilizatori, demonstrînd un spot despre corespondența falsă a altor persoane cu utilizarea datelor și imaginii lui Vladimir Plahotniuc și Dumitru Alaiba.


Însuși Igor Dodon, candidat independent la președinție în cadrul noii ediții a "Igor Dodon răspunde", s-a adresat autorilor de fake-uri, care au lansat ieri o nouă minciună despre el, îndemnîndu-i să nu cheltuiască bani pe amatori.

"Încercați să falsificați corespondența și așa mai departe. Sînteți copii? Jurnaliștii cu răspundere socială scăzută, un post de televiziune care se consideră respectat, coboară pînă la astfel de falsuri", a menționat Dodon.

El a explicat că pe rețeaua socială el are două pagini: personală, de pe care el răspunde personal și una publică, de pe care nu are timp să comunice. În știrea mincinoasă de ieri a apărut un profil fals pe care Dodon nu l-a avut niciodată.

"Nu pierdeți timpul, băieți. Îmi dau seama că nu aveți nimic sfînt, dar Dumnezeu nu bate cu bățul cînd atacați familia, copiii. Sînteți pentru acei candidați care nu au copii și nu vor avea, pentru că ei înșiși nu vor. Înțeleg. Dar haideți să nu trecem liniile roșii. Credeți că voi uita? Nimeni nu este uitat, nimic nu se uită", a conchis el.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X