COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Unele școli nu sînt pregătite pentru iarnă

Declarație: Unele școli nu sînt pregătite pentru iarnă

În societate există o mare speranță că, odată cu apariția noului guvern în Moldova, vor avea loc o serie de schimbări cardinale și calitative în beneficiul poporului nostru, iar aceste așteptări înseamnă o responsabilitate uriașă pe umerii tuturor membrilor Cabinetului de Miniștri care trebuie să muncească foarte mult, pentru că ei au obținut nu cea mai bună „moștenire” de la fostul guvern.

Acest lucru a fost declarat de ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, în cadrul emisiunii de autor a lui Victor Borșevici „Poziția”, transmite Noi.md.

„Moștenirea pe care am primit-o nu este cea mai bună. În curînd va sosi iarna, iar noi avem mai multe școli care nu sînt pregătite pentru iarnă. Și acest lucru se datorează neglijenței fostei conduceri, precum și lipsei de responsabilitate a unor oficiali. Există probleme și în domeniul științei. Și în acest domeniu, dacă nu luăm unele măsuri cardinale acum, este posibil ca la începutul anului 2020 să rămînem practic fără institute de cercetare. Despre aceasta vorbim de doi ani. Dar nu s-a luat nicio măsură. Prin urmare, moștenirea nu este cea mai bună”, a spus Corneliu Popovici.


„Așteptările sînt uriașe. Responsabilitatea guvernului este și mai mare. Și nu ne rămîne altceva de făcut decît să muncim. Percep funcția de ministru nu ca o funcție de onoare, ci ca o funcție care implică muncă 24 din 24 de ore și rezolvarea unor probleme concrete”, a subliniat el.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load