Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: "Trebuie să învățăm să vedem în viață și lucrurile bune"

2 dec. 2020,, 09:45   Societate
3966 1

În Moldova, în fiecare zi se întîmplă multe schimbări în bine, se schimbă și se transformă orașele, se construiesc noi obiecte importante, sînt date în exploatare sisteme de alimentare cu apă și canalizare în localitățile rurale, și cetățenii noștri, în sfîrșit, ar trebuie să învețe deja să vadă în viață și lucrurile bune, în ciuda problemelor existente.

De această părere este expert independent, fostul prim-vicepremier, ex-ministrul Economiei Moldovei, Alexandru Muravschi, comentînd o fotografie minunată plasată în rețea de Elena Bodnarenco: "Promenada orașului Soroca, în fața cetății", relatează Noi.md.

"Cîte schimbări bune au avut loc și au loc în țară în fiecare zi. În direcția bună se schimbă Chișinău, devine mai frimos orașul Bălți, se schimbă văzînd cu ochii Comratul, funcționează un Palat frumos al sportului în Căușeni, în fiecare an sînt date în exploatare sisteme de alimentare cu apă și canalizare în localitățile rurale, sînt reparate clădirile școlilor și spitalelor, sunt create livezi noi și moderne și se construiesc frigidere și linii de sortare-ambalare la întreprinderile Asociației "Moldova fruct” și multe, multe altele. Dar, de îndată ce intri pe paginile FB, începi să observi discuțiile din Parlament, să asculți discursurile reprezentanților ONG-urilor la diferite conferințe politice, auzi doar strigăte, lupte, insulte. Poate vom învăța să vedem și lucrurile bune în viață. Da, este greu, da, există probleme, dar văicăreala și certurile nu au adus pe nimeni pe drumul cel luminos.

Cei care vor decide brusc să-mi amintească de satele abandonate, de fluxul de oameni și de alte momente negative, le spun deodată că nu sunt orb, văd totul și știu. Dar!!!

Mai pe scurt, cel deștept va înțelege", a scris Alexandru Muravschi pe pagina sa de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?