COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Declarație: "Provocările din Transnistria sînt o perdea de fum"

15 noi. 2020,, 12:30   Societate
3047 2

Politologul Ernest Vardanean este convins că opoziția organizează intenționat provocările din Transnistria pentru a distrage atenția de la transportarea masivă a cetățenilor la secțiile de peste hotare.

"Provocările pe care opozanții de dreapta le organizează acum la secțiile de votare pentru locuitorii Transnistriei sînt o perdea de fum. Este o distragere conștientă a atenției opiniei publice și a mass-media (care acum este același lucru) de la tema transportului în masă a cetățenilor la secțiile de votare, amplasate în țări din Europa, în pofida carantină în aceste țări", a scris politolog pe canalul său telegram, scrie point.md.

El a subliniat că opoziția a reușit să acopere prin acțiunile sale ceea ce se întîmplă în Europa.

"Avînd în vedere că cozile uriașe din Europa s-au format încă noaptea, "europenii" trebuiau să "atenueze" urgent acest subiect și să-și acopere acțiunile încă de dimineața devreme. Într-o oarecare măsură, ei au reușit", a menționat Vardanean.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X