COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 001 014   INFECTAȚI 393 423(+2681)   TRATAȚI 367 728      DECESE 10 462(+10)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 498

Declarație: ”Oamenii încep din nou să treacă prin experiența unei grele dezamăgiri”

19 noi. 2021,, 10:33   Societate
16844 0

Maia Sandu a capturat statu, mai ceva decît Plahotniuc”. Despre aceasta afirmă liderul PSRM, Igor Dodon într-un interviu, făcînd trimitere la un „fost premier de dreapta, cu reputație foarte proastă” (Ion Sturza n.r.), care a declarat că „astăzi Maia Sandu este și președinte, și parlamentar, și prim-ministru, și ministru de Externe, și ministru al Justiției”.

Igor Dodon: „El (Sturza n.r.) a uitat să adauge că Maia Sandu azi este și Procuror General și dă indicații directe cine și cum să fie arestat. … Și culmea este că tot Maia Sandu spune că ea nu e responsabilă de situația din țară și nu poate face nimic concret pentru cetățeni”.

„Sau guvernarea PAS începe să ridice salariile și pensiile, cum a promis, sau oamenii vor căuta să scape de această guvernare iresponsabilă, care nu este capabilă să vină cu soluții reale pentru problemele pe care tot ea le-a provocat.” De această părere este liderul PSRM, Igor Dodon, care a comentat în acest fel rezultatele sondajului IMAS, care a arătat o cădere pronunțată a partidului de guvernare, dar și a președintelui țării, Maia Sandu. Igor Dodon: „Faptul că președintele Maia Sandu pierde mult din credibilitate, iar primarul general al capitalei, Ion Ceban, promovat de socialiști, a urcat pe prima poziție în încrederea populației este un indicator că lumea își schimbă opinia față de guvernarea PAS, că oamenii încep din nou să treacă prin experiența unei grele dezamăgiri, provocată de un partid de dreapta, exact ca pe vremea AIE.”

2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X