Declarație: Moldova a trecut printr-o cumpănă foarte mare

Declarație: Moldova a trecut printr-o cumpănă foarte mare

Accidentul rutier foarte straniu de duminică, în urma căruia au avut de suferit președintele țării și doi membri ai familiei sale, a bulversat întreaga societate.


Opinia a fost expusă de consilierul prezidențial Corneliu Popovici pe pagina sa de Facebook.


„Am primit numeroase mesaje și sunete din partea a sute de reprezentanți ai mediul academic, oameni de cultură, sportivi, cadre didactice, care i-au transmis șefului statului urări de sănătate și recuperare cît mai grabnică.


Mai mulți dintre cei cu care am vorbit astăzi au decis să adreseze aceste urări atît dint-un sentiment de solidaritate umană, cît și fiind indignați de unele comentarii apărute pe rețelele de socializare, care arată încă o dată, vorba unui politician, în ce atmosferă mizerabilă fierb unii reprezentanți ai societății moldovenești.


Interlocutorii mei au menționat nu numai caracterul dubios al accidentului de ieri, dar și faptul că acesta este unul fără precedent în istoria Moldovei. Prin urmare, țara noastră, în condițiile unor tensiuni interne cronice, dar și preelectorale, a trecut duminică printr-o cumpănă foarte mare. Un pericol enorm a planat asupra liniștii sociale și a stabilității statului nostru.


Prin urmare, cei care au pus în primejdie viața și sănătatea șefului statului trebuie să fie identificați și trași la răspundere.


Dumnezeu să binecuvînteze Republica Moldova!”, a scris consilierul prezidențial.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load