COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Liniștea și carantina sînt principalele condiții de supraviețuire

Declarație: Liniștea și carantina sînt principalele condiții de supraviețuire

Liniștea și carantina sînt principalele condiții de supraviețuire a cetățenilor și democrației în general în timpul epidemiei de coronavirus și dacă ne vom include inteligența – nu va apărea cea "artificială".

De această părere este deputatul în parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, care este de acord cu faptul că coronavirus este o parte a Înșelătoriei mondiale, în cadrul căreia are loc cumpărarea acțiunilor mai multor giganți mondiali la un preț de nimic de către mari rechini, împărțirea banilor în lume, dar virusulul însuși există, el este extrem de periculos și letal, și fără el nu ar exista înșelătoria în sine, transmite Noi.md.

"Astăzi, pe FB există o mulțime de presupuneri că coronavirusul este o Înșelătorie mondială. Cică el nu este atît de periculos. Acesta este cel mai probabil un produs de propagandă. De gripa spaniolă au murit 50 de milioane, iar de Covid 19 - doar 17000!”, a scris Țîrdea.


În opinia sa, în spatele istoriei cu coronavirusul se poate presupune și eventuala testare a programului "inteligență artificială" și limitarea completă a democrației:

1) se solicită renunțarea la numerar și achitarea cu cardurile;

2) trecerea la comerțul online;

3) supraveghere prin camere, care sînt instalate în toate țările și la noi, inclusiv;

4) urmărirea prin GPS și telefon, cum este respectat regimul de carantină de către cetățeni (China, UE)!

5) bazele de date ale tuturor cetățenilor care au avut contacte cu bolnavii;

6) introducerea zilnică în mintea oamenilor a anumitor modele comportamentale: stați acasă, spălați-vă mîinile, nu vă salutați, nu comunicați, nu mergeți la biserică etc;

7) robotizarea accelerată: în China, pacienții sînt supravegheați de roboții care sînt controlați de computere ultra-moderne.

"Toate acestea există.

Dar există și un virus. Fără virus, nu ar exista nici înșelătoria. Și virusul este extrem de periculos și mortal. Previziunile sînt foarte rele - ar putea muri milioane.

1) Rata mortalității la gripă (sezonieră)– 0,1%, la coronavirus - 1%! Este de 10 ori mai mare. Asta spun oamenii de știință. Dar coronavirusul însuși nu este de acord cu aceste date. La 22 martie, mortalitatea de la Covid-19 a fost de 12%!. Dar pe 24 martie - deja 14% (16 558 de persoane)!

2) COVID 19 mutează mereu și se răspîndește foarte repede. Pe 24 martie (8 am) avem 381,761 persoane infectate în întreaga lume. Au murit 16, 658. S-au vindecat 102,429 (doar 1/3).


3) El poate rezista în atmosferă de la 3 pînă la 8 ore, dar nu cîteva ore, așa cum se credea anterior! Despre acest lucru au menționat oamenii de știință americani.

4) El ucide nu numai bătrînii. În New York, 54% dintre pacienții în stare gravă sînt cetățeni cu vîrsta cuprinsă între 18 și 49 de ani! Se pare că virusul a suferit mutații.…

Desigur, panica controlată de cineva poate face mai mult rău decît virusul în sine. Este un fapt. De aceea, liniștea și carantina sînt principalele condiții de supraviețuire a cetățenilor și a democrației în general! Dacă vom porni inteligența noastră, nu va apărea cea "artificială".

P.S. Și ultimul lucru. Puteți crede în orice, dar ar fi mai bine să nu mergeți la Milano", a subliniat Bogdan Țîrdea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load