COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2957
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7681

Declarație: "Introducerea stării de urgență nu înseamnă introducerea lockdown-ului"

31 mar. 11:45   Societate
5737 1

Guvernul Republicii Moldova cere Parlamentului să voteze pentru introducerea stării de urgență în țară, ceea ce nu înseamnă introducerea lockdown-ului.

Despre acest lucru a scris pe rețelele sociale deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, relatează Noi.md.

"Aș dori să risipesc imediat principala îndoială - introducerea stării de urgență nu înseamnă introducerea lockdown-ului. Nu putem acționa împotriva intereselor oamenilor și să închidem locurile de muncă, lăsînd cetățenii flămînzi! Introducerea stării de urgență nu implică închiderea economiei, pentru că aceasta ar însemna sinuciderea statului! Această inițiativă are scopul exclusiv de a oferi Guvernului de astăzi mai multe pârghii pentru a ajuta și sprijini oamenii! Aș dori să subliniez încă o dată că nu vom permite ca ideea principală a Maiei Sandu să fie implementată - să ia locuri de muncă de la oameni... și pe urmă se vor descurca și singuri. Nu va exista nicio repetare a evenimentelor din martie 2020", a spus el.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽