COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De ziua lor, copiii vor primi dulciuri şi îngheţată gratis

De ziua lor, copiii vor primi dulciuri şi îngheţată gratis

Pe 1 iunie, la ora 11:00, de Ziua Copiilor, va fi inaugurat Complexul multifuncțional din parcul „Valea Trandafirilor", care include un skatepark, terenuri de minifotbal, volei, baschet, badminton și un teren de pregătire fizică generală pentru persoanele cu mobilitate limitată.

Tot în prima zi a verii, va fi deschisă oficial „Curtea Rustică" de la Grădina Zoologică, proiect realizat în acest an de către administrația publică locală. În Curte, chiar de la intrarea pe teritoriul instituției, copiii vor putea admira și mîngîia animale domestice: capre, iepuri, păsări, hamsteri, un măgăruș, dar și puiul de cămilă venit pe lume în primăvara curentă la Zoo.

Programul Sărbătorii copiilor prevede diverse activități cultural-distractive între orele 09.00-16.00: concerte cu și pentru cei mici, competiții sportive, master-class-uri, atît în centrul orașului - în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului" și în Grădina Publică „Ștefan Cel Mare și Sfînt", precum și în sectoarele capitalei: în scuarul CC „UNIC", CIE „Moldexpo", scuarul Complexului Memorial „Feciorii Patriei" din str. Miron Costin, scuarul Direcției educație, tineret și sport, Ciocana, str. A, Russo57, la Grădina Zoologică, bd. Dacia, 50/7.


De ziua lor, copiii vor beneficia gratuit de înghețată, ciocolată și băuturi răcoritoare. De asemenea, pe 1 iunie, pentru cei mici, intrarea la Grădina Zoologică va fi gratis.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load