Preşedintele stiri: 3600

De R.Moldova se apropie un ciclon

25 mar. 16:00   Societate
23068 1

După cîteva zile cu temperaturi generoase, vremea se va răci, de Moldova se apropie un ciclon. O spune şeful Direcţiei Prognoze Meteo, Ghenadie Roşca.

"Temperaturile ridicate sînt anormale pentru această perioadă, în mod normal ar trebui să avem pînă la 6 grade Celsius. Trebuie să avem încă temperaturi joase, comparativ cu ce avem la moment. La sfîrșitul lunii ne așteptăm să avem această răcire. De teritoriul nostru se apropie un ciclon care ne va aduce vreme mai rece. Vom reveni la temperaturile normale pe timp de zi, pentru această perioadă, maxime între 3 și 8 grade Celsius, iar pe timp de noapte vom avea și temperaturi negative, sperăm că nu va afecta atît de mult agricultura. Dacă vor fi pericole, vom veni cu avertizări pentru agricultori", a spus Ghenadie Roșca, într-un interviu pentru Prima Oră.

Astfel, în weekend ne vom mai bucura de zile calde, dar vremea va fi instabilă, izolat vor cădea ploi slabe. Potrivit meteorologilor, vîntul va sufla slab la moderat, iar luni în a doua jumătate a zilei izolat va prezenta unele intensificări.

Schimbarea radicală a vremii se va întîmpla în prima parte a săptămînii următoare. Marți temperaturile scad simțitor, ajungînd la 6 grade Celsius pe timp de zi, iar miercuri s-ar putea înregistra chiar 5 grade. Pe timp de noapte mercurul din termometre ar putea ajunge pînă la minus două grade.

Ulterior, începînd de joi, 30 martie, vremea va începe să se încălzească din nou.


31
1
4
3
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий