Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

De dragul străzilor curate, autoritățile din Tel Aviv vor aduna mostre din ADN-ul animalelor de companie

14 iul. 2021,, 23:30   Societate
2509 0

Autorităţile din Tel Aviv au solicitat proprietarilor de cîini să le furnizeze mostre din ADN-ul animalelor lor de companie, în încercarea de a elimina problema excrementelor de cîini de pe străzile oraşului, a declarat marţi un purtător de cuvînt, potrivit DPA.

Proprietarii de cîini urmează să furnizeze aceste informaţii atunci cînd înregistrează un nou animal de companie sau reînoiesc anual permisul animalului lor de companie. Datele urmează să fie stocate într-o bază de date municipală.

Inspectorii vor prelua mostre din excrementele de cîine găsite pe stradă şi vor compara ADN-ul acestora cu cele din baza de date, a precizat purtătorul de cuvînt.

Proprietarii care nu au reuşit să strîngă de pe stradă excrementele cîinelui lor urmează să fie amendaţi. Cuantumul exact al amenzii nu este încă clar.

În prezent, dacă un proprietar de cîine nu reuşeşte să strîngă excrementele cîinelui său, el este amendat cu o sumă care se apropie de 224 de dolari.

Tel Aviv-ul are una dintre cele mai mari rate de deţinere de cîini la nivel mondial raportat la numărul de persoane care locuiesc în oraş.

Peste 40.000 de locuinţe au cîini, adică fiecare al 11-lea rezident.

Într-o declaraţie a consiliului municipal se precizează că proprietarii de cîini uită să cureţe circa 500 de kilograme de excremente din zonele publice în fiecare lună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий