AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 723
Preşedintele stiri: 3202

„De Crăciun, Moldova te așteaptă acasă”. O nouă campanie de atragere a turiștilor străini

29 dec. 2021,, 14:00   Societate
1401 1

În perioada sărbătorilor de iarnă, Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) a lansat campania „De Crăciun, Moldova te așteaptă acasă”.

Desfășurată mai mult în mediul online, inițiativa își propune să readucă în prim-plan oferta turistică a țării noastre, în perioada vacanțelor de iarnă, care include activitățile specifice traiului liniștit de la sate: distracții în aer liber, experiențe culturale caracteristice comunităților rurale, dar și posibilitatea de a cunoaște tradițiile populare, prin bucatele pregătite de gospodinele satului, servite alături de vinurile de calitate produse de cramele moldovenești.

Oaspeții pot participa la ateliere de gătit sarmale, plăcinte și cornulețe cu vișine, pot admira împrejurimile satelor mergînd la plimbări cu sania și își pot ajusta activitățile sejurului, în funcție de preferințe.

Campania „De Crăciun, Moldova te așteaptă acasă” din acest an este despre fiecare dintre noi și ne amintește despre faptul că tradițiile valorează enorm și sunt un atu pentru oferta turistică a RM și doar împărtășindu-le cu alții le putem păstra pentru viitor, spun organizatorii.

Campania se va desfășura pînă pe 7 ianuarie 2022 și este promovată atît local cît și pe piețele primare pentru oferta turistică a țării: Romînia, Ucraina, Italia, Polonia și alte state europene.


Oaspeții și cei care-și doresc să descopere Moldova de Crăciun, pot afla mai multe informații despre opțiunile pentru o vacanță de iarnă autentică, accesînd portalul național www.moldova.travel.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав