TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De ce nu a fost încă testată calitatea vopselei pentru marcajul din Chișinău

De ce nu a fost încă testată calitatea vopselei pentru marcajul din Chișinău

Marcajul rutier din Chișinău se aplică, anul acesta, cum mare întîrziere. O recunoaște chiar șeful Direcției generale transport și căi de comunicații, Adrian Boldurescu.

La final de iulie, Boldurescu spune că vopseaua „avea probleme” și a fost trimisă la expertiză. Trei săptămîni mai tîrziu, iar de rezultatele expertizei - nici vorbă. Întrebat de ce acestea întîrzie să apară, Boldurescu a spus, la ședința de azi a Primăriei, că și lui „îi este interesant”.


„Expertiza se amînă, tot se zice azi-azi, mîine-mîine, și mie mi-ie interesant. Nu am fost informați despre rezultatul expertizei, vă vom informa și pe dvs. cînd îl primim. Aplicarea marcajului rutier a fost stopată doar în cazul marcajelor alb-roșii. În rest, totul se aplică în culoarea albă clasică. (...) Urmează să venim cu anumite clarități. Eu personal am întrebări la marcajul din 2019. E prima dată cînd marcajul se aplică atît de tîrziu. Știu sigur că Exdrupo lucrează cu patru echipe noaptea. Marcajul trebuia să fie aplicat în luna mai cel tîrziu, nu mai avem nevoie de marcaj la sfîrșit de vară”, a comentat Boldurescu, potrivit Agora.

Potrivit șefului de la Transporturi, marcajul rutier din capitală a fost aplicat în proporție de 60%, iar prioritate se dă trecerilor din fața instituțiilor de învățămînt.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load