COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De ce este important ca elevii să revină la școală în mod fizic dar nu online (VIDEO)

De ce este important ca elevii să revină la școală în mod fizic dar nu online (VIDEO)

Fiind rugată de mai mulți părinți să se pronunțe la acest subiect, Lucia, care este medic ORL de profesie, dar și părinte, s-a expus asupra situației cu noul an școlar și revenirea copiilor în clasele de studiu. În Live, Lucia Gariuc a vorbit și despre responsabilitatea părinților pentru sănătatea copiilor, scrie ea.md

Lucia Gariuc este medic otorinolaringoloc și mărturisește că toți copiii trebuie să revină la școală, doar că nu trebuie impuși să poarte mereu măști și mănuși. Femeia menționează că măștile provoacă anumit disconfort pe toată perioada purtării, și anume provoacă probleme de respirație.


„Nu am nimic contra la acest regim online, care ne ușurează foarte multe lucruri și e foarte bine să mergem în pas cu evoluția tehnologică, dar copiii noștri au nevoie de interacțiune socială pentru a se dezvolta psiho-emoțional, intelectual și fizic”, menționează Lucia.

Medicul menționează că pentru a reveni la școală în siguranță. trebuie create condiții speciale pentru a avea grijă atât de sănătatea copiilor, cât și de sănătatea profesorilor mai în vârstă. În acest sens ea se lasă încrezută în autoritățile noastre, care vor soluționa problema.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load