TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De ce copii trebuie să stea la școală în măști după ce...

Internauții din Moldova se întreabă de ce copii trebuie să stea la școală în măști dacă, potrivit unor exemple din viață, unele partide transportă tineretul care face agitație, ca chibriturile în curie, fără măști, și aproape toți angajații sucursalei unei bănci stau fără măști.

„Vreau să înțeleg:

1) De ce ieri seara lîngă filiala unui partid a fost adunat și transportat tineretul care face agitație (elevi, studenți). Două microbuze arhipline. Se veseleau, stăteau unul peste altul. ȘI TOȚI FĂRĂ MĂȘTI. De ce?

2) De ce în sucursala unei băncii, aproape toți angajații STAU FĂRĂ MAȘTI? iar oamenii sînt ținuți la coadă în stradă, fiind forțați să intre cu măști?

3) Și, în sfîrșit, de ce secțiile de votare vor fi amplasate în ȘCOLI și GRĂDINIȚE?


DE CE, DUPĂ TOATE ASTEA, COPII LA ȘCOALĂ TREBUIE SĂ STEA ÎN MĂȘTI???”, a scris unul dintre utilizatori pe o rețeaua de socializare.

De menționat că, fiind nemulțumiți de faptul că copiii lor trebuie să poarte măști de protecție chiar și în timpul lecțiilor, părinții au lansat o petiție online, pe care o semnează și își exprimă astfel nemulțumirea față de noile restricții.

Potrivit autorului petiției, decizia Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău nu îmbunătățește situația epidemiologică, ci doar o complică, deoarece purtarea unei măști de protecție dăunează sănătății copiilor.

Pînă în prezent, petiția a fost semnată de peste 660 de persoane.

După cum s-a raportat anterior, în incinta unui șir de instituții școlare vor fi deschide secții de votare pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.
A doua zi, aceste școli vor funcționa de la distanță, lecțiile vor avea loc online, iar încăperile instituțiilor școlare vor fi dezinfectate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load