COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De ce cei mai impozanți domni aleg un costum creat la comandă ©

De ce cei mai impozanți domni aleg un costum creat la comandă

De la un bărbat adevărat trebuie să “miroase” a încredere în sine. Pe lângă inteligența lui, manierele și statutul său în societate - acestă încredere este întărită și de ținuta pe care o poartă domnul în cauză.

Un costum bine croit îți poate evidenția și pune în valoare individualitatea, iar pentru a arăta la patru ace, un gentleman încrezător va merge la croitor.

Iată de ce costumele la comandă sunt atât de îndrăgite de gentlemani:

1. Costumul la comandă se aranjează perfect

Orice bărbat care vrea să arate bine știe cât este de important felul în care se aranjează haina pe corp. S-ar putea să-ți placă cum ți se potrivește costumul cumpărat dintr-un magazin cu producție în masă și nu ai vedea care e rostul să faci unul la comandă, dar nimic nu poate înlocui măsurile făcute cu exactitate de către un croitor. Costumul va sta perfect pe corpul tău, deoarece este făcut conform caracteristicilor tale individuale. Mânecile sacoului vor fi exact de lungimea care trebuie, umerii vor sta la locul lor, iar pantalonii vor fi tăiați exact în așa mod, încât să accentueze elegant pantofii. La fel, vei putea evidenția cele mai bune trăsături ale corpului tău, și le vei masca pe cele pe care preferi să nu le afișezi. Aspectul tău va fi unul elegant și plăcut.

2. Calitatea stofei se observă

Valoarea materialelor poate fi apreciată fie cu ochiul liber, fie la atingere, dar mai ales - se simte. În cazul costumelor la comandă, croitorul va ține să facă un anumit număr de cusături pe centimetru, pentru a asigura fiabilitatea hainei. Cu atât mai mult, dintr-o gamă largă de materiale calitative, îl vei putea alege pe cel care se potrivește cel mai bine contextului, fie că ai nevoie de un costum pentru perioada caldă a anului sau pentru cea rece, fie pentru zilele de lucru, sau pentru un eveniment mai special. Vei fi informat despre trăsăturile fiecărui tip de stofă și felul cum se comportă acestea în timp - pentru a face alegerea potrivită.

3. Evidențiază stilul tău

E complicat să găsești o haină la magazinele mass-market, care ar scoate în evidență ceea ce reprezinți TU. Pe când atunci când optezi pentru un costum la comandă, lucrurile stau altfel, ai ocazia să procuri o ținută pentru bărbați ce ți-ar contura individualitatea. În tipul fabricării, există diverse nivele de colaborare, unde poți influența felul în care va arăta produsul final. Alegi culoarea ce ți se potrivește, forma buzunarelor și a manșetelor, iar asta nici pe departe nu e totul — ai nevoie doar de creativitate și imaginație, restul e în mâinile croitorului. Chiar și clasicul costum negru poate fi „colorat” cu mici detalii ce te vor scoate în lumină, fără excese, dar cu maximum de efect.

4. Pentru că timpul tău e prețios

Vizitele în magazine iau o groază de timp, iar uneori toate drumurile și eforturile se pot solda cu un rezultat ce e tare departe de cel dorit. Dacă alegi să lucrezi cu un croitor profesionist, vei ști sigur că produsul final e cel perfect pentru tine, fără a fi nevoit să pierzi ore în căutarea unui model care să-ți placă, și a unei mărimi care să se potrivească.

5. Rezistență

Aparent, costumul pentru bărbați la comandă presupune o investiție mai mare, pe când în realitate lucrurile stau cu totul altfel. O ținută din fabrică are multe șanse să se deterioreze într-o perioadă scurtă de timp, iar devenind un client fidel al atelierelor de reparație, vei scoate mulți bani din buzunar și, într-un final, tot va trebui să cumperi ceva nou... Costumul realizat de un haute-couture garantează că nu vei întâmpina probleme în timp, datorită calității construcției și materialului.

Când vorbim despre producția de masă, unde lucrează mașinăriile, nu e loc să mai punem la discuție individualitatea, atenția la detalii și respectarea strictă a normelor în procesul de creare a ținutei. Fii un bărbat sobru și încrezător cu costumele la comandă de la Florentino Delure, magazinul de costume la comandă de origine italiană, pe care îl găsești în inima Chișinăului, pe str. Șciusev 80.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load