COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

De azi, intră în vigoare reguli noi de intrare în Aeroportul Internațional Chișinău

16 aug. 10:36   Societate
1909 0

De astăzi intrarea în Aeroportul Internațional Chișinău va fi limitată. O decizie în acest sens a fost luată vineri de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP).

Astfel, pe teritoriul aeroportului vor intra doar pasagerii care vor prezenta tichetul de călătorie, fără însoțitori.

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) va mai asigura distribuirea și completarea prin intermediul companiilor aeriene a fișei epidemiologice pentru pasageri și călători la bordul aeronavei.

AAC va crea condiții optime de separare a fluxurilor de călători la toate etapele de control, inclusiv pînă la părăsirea aerogării, și va întreprinde măsuri pentru a evita aglomerările în autocarele pentru transportul pasagerilor de la și spre avion.

Potrivit CNESP, AAC va intensifica măsurile de comunicare privind regulile de comportament și respectarea strictă a normelor de protecție sanitară.


De asemenea, în incinta Aeroportului, călătorii vor purta masca de protecție și vor păstra distanța socială.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽