Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

De 1 iunie, intrarea la Grădina Zoologică va fi gratuită pentru copii

26 mai. 23:30   Societate
1588

Intrarea la Grădina Zoologică pentru copiii de pînă la 16 ani va fi gratuită de 1 iunie, cînd este marcată Ziua Internațională a Copilului, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Potrivit Primăriei capitalei, programul de lucru va fi de la 8:00 pînă la 20:00. Astfel, autoritățile locale vor organiza mai multe grupuri de copii pentru a vizita Grădina Zoologică.

În prezent, la Grădina Zoologică sînt reconstruite și modernizate noi spații și voliere. sînt reparate și amenajate căile de acces, spațiile verzi, noi foișoare și terenuri de joacă.

La momentul actual, la zoo locuiesc peste 1000 de animale și păsări, peste 138 de specii, dintre care 10 specii rare, pe cale de dispariție.

În ultimii trei ani, Primăria Chișinău a alocat din bugetul municipal peste 20 de milioane de lei (circa 1 mln de euro) pentru dezvoltarea și modernizarea Parcului Zoo. Doar pentru acest an au fost alocați 10 milioane de lei.


Возможно, это изображение большая кошка и природа

Возможно, это крупный план (животное, полоски и природа)

Возможно, это изображение большая кошка

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав