TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum vor avea loc în acest an slujbele de Paște

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut astăzi o întîlnire cu conducerea Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, în cadrul căreia s-a încercat găsirea celor mai potrivite soluții ca serviciile religioase din perioada Sărbătorilor de Paște să ajungă la fiecare creștin.

”Am constatat că măsurile de distanțare care vin să ne protejeze sănătatea și viața în perioada de pandemie vor fi în vigoare și în timpul sărbătorilor, de aceea recomandăm enoriașilor să stea în continuare acasă. Serviciile religioase urmează să fie transmise în direct de televiziunea și radioul de stat și fac apel pe această cale către televiziunile și stațiile de radio private să le difuzeze, astfel încît toți creștinii să le poată urmări. L-am informat, de asemenea, pe ÎPS Mitropolitul Vladimir că în urma apelului pe care l-am făcut, mai mulți creștini cu posibilități și-au unit eforturile pentru a aduce și în acest an în țara noastră Focul Haric”, a scris Dodon într-o postare.

Totodată acesta a mulțumit conducerii Mitropoliei pentru înțelegerea și grija pe care o manifestă pentru cetățeni și le-a mulțumit tuturor celor care își oferă sprijinul pentru ca serviciile religioase și Focul Haric să poată ajunge în casele tuturor moldovenilor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load